Un nou lideratge per a una nova era

Un nou lideratge per a una nova eraLA CREACIÓN DE VÍNCULOS EMOCIONALES DENTRO DE LOS EQUIPOS: DE DESEABLE A INDISPENSABLE. Year Around Event (2020)

Detalles del evento

6. LA CREACIÓN DE VÍNCULOS EMOCIONALES DENTRO DE LOS EQUIPOS: DE DESEABLE A INDISPENSABLE.  

 Quan: 26/5/2020, dimarts, 18:30 h.

On: On Line, via Zoom.

Engage&Grow ha aconseguit reunir als experts més reconeguts en compromís d’equips.

Les persones són la clau per al ressorgiment en el nou entorn empresarial.

Tota crisi produeix canvis, i els canvis són oportunitats si es gestionen bé. El món era, fins fa tan sols 1 o 2 mesos, en alguns aspectes, lent, molt burocràtic, egoista i poc satisfactori. Tenim la responsabilitat de sortir d’aquesta crisi afavorint un món més dinàmic, més humà i més amable.

En el món de l’empresa, a més a més d’una fase de reestructuració i adaptació, ha de passar una fase de sanació, on el propòsit i la connexió entre les persones agafin més protagonisme. Les coses aniran més de pressa a partir d’ara, el teletreball i el “on line” s’imposaran, s’incrementarà el focus en la simplificació i és crític evolucionar com a líder per a poder connectar amb l’equip en un nou entorn incert de treball i sota unes noves estructures de gestió. Per a aconseguir l’èxit ja no n’hi haurà prou amb ser un bon cap o fins i tot un visionari.

En aquest entorn, un líder ha d’assegurar-se que gestiona adequadament la seva resiliència i la salut emocional del seu equip per a assolir els resultats de negoci desitjats.

Al llarg d’aquest cicle de conferències, s’exposaran quins comportaments i claus s’han d’activar, i quan, per aconseguir una sana gestió de la incertesa i poder crear un entorn de certesa i una cultura empresarial, tant en l’espai físic com virtual, fonamentades en la motivació, el compromís i el lideratge col·lectius.

 

more

Hora

Year Around Event (2020)